52adventures                      
Följ med på äventyr

·Hundvandring    Vikingavandring

Hundvandring i Roslagen

hundvandring

Häng med på härlig hundvandring i höst! Vi vandrar i vacker natur genom mysiga skogar. Som alltid på 52 adventures hundvandringar har vi havsutsikt under dagen. 
Temat för vandringen är ”skogsrallylydnad”. Passa på att testa rallylydnad, en rolig form av träning för dig och din hund. Vi använder vad skogen har att erbjuda i form av hinder och klurigheter. Hundarna får hjärngympa och får träna sin koordination och samspelet med dig. Få tips och idéer om hur du kan piffa till vardagspromenaden med nyttiga övningar som aktiverar din hund på ett lekfullt sätt. 
Med på vandringen följer Susanne Jaczewski från Made to move/Freestylehundar, en erfaren och duktig instruktör inom både agility, rallylydnad och freestyle. Passa på att kombinera den härliga känslan av att vara ute i naturen med en lärorik stund för dig och din hund. Välkommen att umgås och ”prata hund” med likasinnade! 
Under vandringen tar vi en välbehövlig paus i det gröna då vi äter vår medhavda matsäck. Alla deltagare får en ”doggie bag” med sig hem med hundiga överraskningar från Djurmagazinet i Arninge. Välkomna! 

Varför: För att det är roligt att utvecklas tillsammans med sin hund.

Vem: Passar alla som gillar att vara ute i naturen och vill spendera kvalitetstid med sin hund.

När: Kontakta 52adventures för mer info.

Var: Bogesund, Vaxholm

Hur: Hela turen är ca 5 km. Under vandringen stannar vi till för att göra olika övningar med hundarna. Vi pausar för medhavd lunch någonstans på vägen. 
Ta med egen matsäck, regnkläder och varm tröja till er själva. Till hunden tar ni med regntäcke om ni har, vatten, skål, hundleksaker och gott godis i olika former. 

Vad: I priset ingår guidad vandring, erfarna hundtränare, doggie bag med smarrigheter.
Minst 6 ekipage för att turen ska bli av. 

Pris: 600 kr

Anmälan: Görs genom att skicka ett mail till info@52adventures.se med ditt namn, adress, mailadress och telefonnummer, hundens namn, hundens ras och hundens ålder.