52adventures

Your stepping stone to the outdoors

Get out there

52adventures tar gärna med dig ut till naturen. Vi finns här om du vill att vi ska sätta lite extra färg på ditt äventyr. 52adventures samarbetar med de kunnigaste guiderna som leder dig tryggt och säkert till din ute-upplevelse. Oavsett om du vill ha hög puls eller lugnt tempo, vi älskar rörelseglädje utomhus och vet att det kan se olika ut för alla.

Våra guider

Sara Wennerqvist är en av Sveriges främsta björnkännare och en duktig naturfotograf. Sedan 2012 driver hon Wild Nordic som anordnar viltskådning året runt, från björnar till kungsörnar. Sara är den du ska vända dig till om du vill se vilda djur i naturen.

Jenny Bernström är en skicklig grottkrypare och hängiven terränglöpare som älskar hundar. Hon driver företaget Bergahundar som fokuserar på träning och äventyr för hundar och människor. Jenny är den du ska vända dig till om du vill krypa i grottor eller bara leva redo för äventyr.

Gunnika Isaksson-Lutteman driver företaget 52adventures som vill få människor ut i naturen. Hon har fotat och skrivit 5 guideböcker om vandring och är den du ska vända dig till om du vill ha en kunnig guide med på din vandringstur. Räkna med att hon alltid har med sig sin Äventyrshund Diesel.

© 2024 52adventures

Tema av Anders Norén