52adventures

Your stepping stone to the outdoors

Talks

Du vet väl att det går att boka 52adventures och Gunnika som föreläsare?

Inspirerande föreläsningar för företag, organisationer, föreningar, bibliotek, kommuner och vid privata tillställningar. Både inomhus och utomhus. Både stora och små grupper.

Välj mellan olika teman nedan eller kontakta 52adventures så skräddarsyr vi föreläsningen efter era önskemål.

Om friluftsliv i allmänhet och vandring i synnerhet på Roslagsleden, Upplandsleden, Gästrikeleden, kring Uppsala och i Stockholms skärgård samt Vemdalen. Bildvisning och föreläsning med utgångspunkt i de guideböcker Gunnika skrivit.

52adventures: 52 äventyr på ett år! Bild- och filmvisning från året då varje helg bestod av uteäventyr. Föreläsningen behandlar också hur du kan få mer äventyr i vardagen och om att sätta mål som faktiskt går att nå samt hur du får en inställning till friluftsliv som bygger på rörelseglädje och njutning, långt borta från krav på prestation. Du får också höra om hennes egen livsomvälvande personliga resa i och med projektet 52adventures.

Friluftsliv som folkhälsa Hur kan friluftsliv bidra till en bättre folkhälsa? För kommuner, företag och föreningar föreläser Gunnika om hur man räknar hem en satsning på friluftsliv i ett folkhälsoperspektiv och hur man når grupper som inte annars idkar friluftsliv.

Nationella ramverket för vandringsleder Lär dig och din organisation vad det nationella ramverket för vandringsleder innebär och hur det påverkar friluftsleder och organisationen kring dessa i framtiden.

© 2024 52adventures

Tema av Anders Norén